menu
 
       
       
 


Disclaimer:

 
 

 

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. De teksten en prijzen zijn indicatief

Betalingen
Nadat u gereserveerd heeft ontvangt u van ons een bevestiging. Uw reservering is definitief nadat u binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging een aanbetaling van € 300,00 heeft voldaan op Rabobank rekeningnummer 11.22.49.329 t.n.v. T. Bakker te Torremolinos.

Borg
Bij aankomst vragen wij een borg van € 100,00 die u bij vertrek retour krijgt indien geen noemenswaardige schade aan onze zaken is toegebracht of zaken zijn verdwenen.

Honden
alleen op aanvraag.

Annuleringskosten
- Bij annulering tot 30 dagen voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 40 % van de totale huurprijs.

- Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 90 % van de totale huurprijs.

- Bij latere annulering dan 14 dagen voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten
100 % van de totale huurprijs.

Inventaris
Alle appartementen zijn compleet ingericht. Bij aankomst in uw appartement wordt met u een inventarislijst doorgenomen. Vlak voor vertrek wordt dit herhaald. Eventueel ontbrekende of beschadigde zaken worden in rekening gebracht.

Bedlinnen en handdoeken
Het gebruik van bedlinnen en handdoeken en theedoeken is in de huurprijs inbegrepen. Bedlinnen wordt één maal per week verschoond, handdoeken en theedoeken om de dag.

Maximaal aantal personen
Per appartement geldt een maximum aantal personen. In een studio worden maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en een baby toegelaten. In een 2-kamer appartement worden maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en een baby toegelaten. Het aantal personen wordt bij de aanvraag door u opgegeven. In principe is afwijking hiervan niet mogelijk, tenzij tijdig overlegd en door de verhuurder toegestaan.

Overlast
De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige overlast tijdens uw verblijf van welke aard ook. Het kan incidenteel voorkomen dat in de nabije omgeving (ver)bouwwerkzaamheden gaande zijn. Ook hiervoor kan de verhuurder niet aansprakelijk gesteld worden.

Aansprakelijkheid
De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van bezittingen van de huurder. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel ontstaan tijdens verblijf in het appartementencomplexje.