menu
 
       
       
 
 
     
     
 

Omgeving:

Evenals het strand van La Carihuela ligt de haven van Benalmadena op loopafstand. Deze haven, die reeds meerdere keren in de prijzen is gevallen voor de mooiste haven van Europa en zelfs van de wereld, is geheel gebouwd in moorse stijl.

Het is een prachtige plek om te winkelen, op een terrasje te genieten van een koel drankje, te eten in één van de vele restaurants of gewoon heerlijk te wandelen langs de talrijke prachtige jachten die er afgemeerd liggen. Tevens is het mogelijk om vanuit de haven met één van de excursieboten een tripje te maken langs de kustlijn.

Indien men langer op zee wil vertoeven is het mogelijk om een boot te charteren of een dag te gaan vissen op zee. Misschien eet u dan ‘s-avonds bij het diner uw eigen gevangen vis ? Uiteraard is het ook leuk om Torremolinos een dagje te bezoeken. De stad heeft enkele grotere winkelstraten en heeft ruime keus uit restaurants en terrasjes. De stad is lopend te bereiken in ongeveer 15 minuten, maar met een taxi bent u binnen 5 minuten in het centrum.


 
  Op korte afstand en zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken, vindt u Mijas. Dit is een klein dorpje, in de bergen gelegen, dat zeer karakteristiek is en waar vrijwel alle huisjes spierwit zijn. Het is zeer gezellig om hier een middagje of ochtend door te brengen. Misschien eens een andere manier van vervoer: u kunt het dorpje ook verkennen per ezel.
Een bezoek aan één van de vele prachtige steden van Zuid-Spanje is u van harte aan te bevelen. Enkele voorbeelden: Granada, Sevilla, Jerez de la Frontera, Marbella, Puerto Banus. U zult na het bezoeken van deze plaatsen zeker vinden dat het zuiden van Spanje zeker niet alleen in het bezit is van mooie stranden....Wij zullen u graag vertellen waar u excursies naar genoemde plaatsen kunt boeken. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om zelf uw uitstapjes naar deze plaatsen te organiseren met bijvoorbeeld een huurauto. Zorg dat u in dat geval een geldig rijbewijs meeneemt, alsmede uw identiteitsbewijs.
 
 Golf:

De Costa del Sol heeft niet voor niets als bijnaam "Costa del Golf". In de afgelopen jaren is de kustlijn van Malaga tot Marbella voorzien van vele golfbanen. Deze zijn vanuit het appartementencomplexje allen zeer gemakkelijk te bereiken per auto. Wij zorgen er graag voor dat uw huurauto bij aankomst op het vliegveld voor u gereed staat.